Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Wienerbrød - opskrifts nr. 26

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 50 g gær
    2 dl håndvarm mælk
    100 g smør eller margarine
    1 æg
    1/8 tsk. salt
    2 spsk. sukker
    1 tsk. kardemomme
    ca. 500 g hvedemel
    150 g koldt smør eller margarine
    sammenpisket æg

Opskrift Info

Kategori : Rullet Deje
Set : 11466 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Gæren udrøres i den lune mælk. Smeltet håndvarmt smør, æg, salt, sukker og kardemomme røres i. Halvdelen af melet røres i, resten af melet æltes i dejen lidt efter lidt, til dejen er blank og smidig. Stilles til hævning ca. 30 min. Dejen æltes igennem og rulles ud i en aflang firkant, ca. 2 mm tyk. Fast, koldt smør eller margarine snittes fint og lægges på 2/3 af dejen indtil 2 cm fra yderkanterne. Den del uden smør foldes halvt ind over den smørdækkede dej, den anden halvdel foldes over, så dejen uden smør kommer i midten. Dejen rulles forsigtigt ud igen - så tyndt som muligt - foldes sammen i 3 lag og rulles atter ud. Dette gentages 3 gange, så man får 27 dejlag. Dejen skal ligge koldt mellem udrulningerne, så smørret kan stivne helt hver gang.
Den færdigudrullede wienerbrødsdej formes til forskelligt wienerbrød, der pensles med æg og pyntes med sukker og evt. hakkede mandler. Det formede brød efterhæves på smurte plader til dobbelt højde. Wienerbrød sættes altid i forvarmet ovn. Bage tid: 15-20 min. ved 225 gr.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Wienerbrød
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678872

Hits dag: 979

Online: 8

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget