Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Brydeboller med mysli* - opskrifts nr. 2454

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Til (18 stk.)

    25 g gær
    1 spsk. salt
    1 spsk. akaciehonning
    4 dl koldt vand
    2 dl kærnemælk
    75 g havregryn
    50 g tørrede tranebær
    50 g hakkede mandler
    25 g solsikkekerner
    200 g fuldkornsmel
    Ca. 500-600 g hvedemel
    1 spsk. olivenolie
    1 æg til pensling

    Drys:
    2 spsk. solsikkekerner
    2 spsk. græskarkerner
    1 spsk. birkes
    2 spsk. havregryn

Opskrift Info

Kategori : Boller
Set : 25 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Spændende brydeboller bagt i bradepande med fuldkornsmel, tranebær og mandler og drysset med birkes og saftige kerner.

Sådan gør du.

Smuldr gæren og tilsæt akaciehonning, koldt vand, kærnemælk og salt, og rør, til gæren er opløst. Rør havregryn, tranebær, mandler, solsikkekerner og fuldkornsmel i dejen. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem på bordet i mindst 10 min., til dejen er glat og smidig. Når dejen lige netop ikke klistrer fast til fingre og bord, er der mel nok i. Dryp en stor skål med olivenolie. Læg dejen i skålen og lad den hæve tildækket et lunt sted i 45 min.

Beklæd en bradepande på ca. 20 x 30 cm med bagepapir. Ælt dejen godt igennem og form 18 lige store boller. Læg dem i bradepanden, de skal ligge så tæt, at de næsten rører hinanden.

Pensl bollerne med et let sammenpisket æg og drys forskelligt drys på bollerne. Bag dem ved 200° i ca. 30 min., til de er gyldne. Tag bradepanden ud af ovnen og løft forsigtigt hele brydebrødet over på en bagerist. Lad det køle lidt af, før du bryder bollerne fra hinanden.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Brydeboller med mysli*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972480

Hits dag: 833

Online: 9

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget