Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Brydeboller med tørret frugt* - opskrifts nr. 2453

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 15 g gær
    1 spsk. salt
    1 spsk. akaciehonning
    3 dl koldt vand
    4 spsk. græsk yoghurt
    12 tørrede abrikoser
    50 g valnøddekerner
    30 g soltørrede tranebær
    200 g fuldkornshvedemel, gerne italiensk
    200 g hvedemel

    Pensling og drys:
    1 æg
    2 spsk. græskarkerner
    1 spsk. birkes
    2 spsk. havregryn

Opskrift Info

Kategori : Boller
Set : 22 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Disse lækre brydeboller indeholder både valnødder, tørrede abrikoser og tranebær. Perfekte til eftermiddagskaffen med et godt lag smør på!

Sådan gør du.

Opløs gæren i vandet.
Tilsæt yoghurt, salt og honning.
Skær abrikoserne i mindre stykker, hak valnødderne groft.
Rør abrikoser, valnødder og tranebær i gærblandingen.
Tilsæt fuldkornsmel og hvedemel og rør dejen godt sammen.
Dryp en stor, ren skål med olie og hæld dejen over i skålen.
Lad den hæve tildækket i køleskabet eller et andet køligt sted i mindst 8 timer og gerne natten over.
Beklæd en lille bradepande på 20 x 30 cm med bagepapir.
Form boller af dejen med 2 spiseskeer og sæt dem så tæt i bradepanden, at de næsten rører hinanden.
Pensl bollerne med æg, drys med birkes, græskarkerner og havregryn.
Bag bollerne ved 200° i ca. 30 min. Lad bollerne køle af på en bagerist.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Brydeboller med tørret frugt*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972480

Hits dag: 833

Online: 8

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget