Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Pistaciekager - opskrifts nr. 2452

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Linsedej:
    600 g mel
    400 g margarine
    125 g flormelis
    1 lille æg

    Chokoladetrøffel:
    2 dl. fløde
    75 g chokolade

    Mazarinmasse:
    200 g Marcipanmasse - evt. Bitter 00
    200 g sukker
    200 g margarine
    3 stk. æg
    50 g mel

Opskrift Info

Kategori : Konditorkager
Set : 24 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Linsedej:
Det hele røres sammen, stilles på køl en times tid og er herefter klar til udrulning i ca. 3 mm tykkelse. Bages ved 200 g i 5-6 minutter.

Chokoladetrøffel:
Fløden bringes i kog. Chokoladen tilsættes og det hele gives et opkog. Stilles på køl til dagen efter. Piskes let som flødeskum.

Mazarinmasse:
Masse og sukker æltes sammen. Margarine tilsættes lidt efter lidt. Æggene tilsættes et ad gangen, sammen med melet. Smøres ud på papir i en bradepande, ca. 1-1½ cm. tykkelse. Bages ved 190gr. i ca. 12-15 minutter.

Bunde udstikkes af linsedej - ovale ca. 6 cm. lang og 3 cm. bred. Bages til de er lysebrune i kanten. Mazarinbunde udstikkes med samme udstikker. Der sprøjtes et tyndt lag chokoladetrøffel. Linsemedaljen trykkes let derpå, overtrækkes med smeltet chokolade. Pistaciemasse sprøjtes med stjernetyl langs kanten og hullet fyldes med abricosmarmelade.

Tips:
Pistaciemasse kan købes i diverse supermarkeder.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Pistaciekager
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972480

Hits dag: 833

Online: 8

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget