Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Honning- og mandelbrød - til bagemaskine - opskrifts nr. 2450

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 4 dl vand
    50 g honning
    50 g mandler
    500 g hvedemel
    10 g sukker
    5 g salt
    4 g tørgær (20 g normal gær)

Opskrift Info

Kategori : Bagemaskine
Set : 89 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1. Tag bageformen ud af bagemaskinen.

2. Hæld vandet i bageformen.

3. Tilsæt derefter sukker, salt og hvedemel i nævnte rækkefølge.

4. Lav en lille lomme i melet, og tilsæt tørgæren.

5. Put bageformen i bagemaskinen.

6. Vælg menuen til sødt brød, og vælg brødstørrelsen på 1000 g.

7. Tænd maskinen.

8. Hak derefter mandlerne fint, og tilsæt dem når signaltonen lyder.

9. Vent derefter til brødet er bagt færdigt.


Dette brød er rigtig lækkert friskbagt og smager fantastisk til morgenmad eller mellemmåltid. Brødet kan laves uden sukker, men man bør så bruge 6 g tørgær i stedet for de normale 4 g. Det er også muligt at anvende noget mere groft mel, men så skal der kun anvendes 450 g mel i stedet

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Honning- og mandelbrød - til bagemaskine
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3674356

Hits dag: 874

Online: 14

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget