Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Chokoladesoufflé* - Den er svær - 4 Personer - opskrifts nr. 2427

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g smør
    100 g mørk chokolade ca. 70% kakao
    3 stk æggeblommer
    5 stk æggehvider
    1 dl. sukker
    1 tsk. hvidvinseddike
    1 spsk. majsstivelse
    - Smør og flormelis til formerne

Opskrift Info

Kategori : Desserter
Set : 93 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Soufflé er navnet på kager lavet med æg, hvor toppen synes at være blæst op nedefra. Det er en svær ret at lave, da den hurtigt falder sammen, men når den lykkes, smager souffléen himmelsk.

Sådan gør du.

1. Kom smørret i en lille gryde og smelt det.

2. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i smørret.

3. Tag straks chokoladen fra varmen, og lad den stå indtil chokoladen er smeltet.

4. Vend rundt så smør og chokolade blandes til en homogen creme.

5. Når chokoladecremen er helt afkølet, rører du en æggeblomme ned ad gangen.

6. Kom æggehvider og sukker i en skål, og pisk dem sammen.

7. Kom eddike heri, og pisk til stift skum.

8. Vend majstivelse heri.

9. Rør forsigtigt lidt af marengsmassen ned i chokoladen.

10. Vend derefter forsigtigt resten af æggehviderne i chokoladeblandingen.

11. Smør fire små ildfaste forme, ca. 10 cm i diameter, med lige kant med smør og drys med flormelis.

12. Fordel souffleskummet i de 4 forme.

13. Stil formene midt i ovnen og bag dem ved 180 grader i ca. 15 minutter.

14. Tag ud og server straks.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Chokoladesoufflé* - Den er svær - 4 Personer
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678872

Hits dag: 978

Online: 6

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget