Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Grovpizza med karamelliserede rødløg og rødbede* - opskrifts nr. 2426

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Dej:
    3 dl. lunt vand (max. 40C)
    15 g gær
    2 spsk. surdej eller yoghurt
    100 g groft mel
    375 g hvedemel
    2 tsk. salt

    Fyld:
    6 stk rødløg, i tynde skiver
    2 spsk. smør eller olie
    1 tsk. balsamico eller anden vineddike
    - salt
    - friskkværnet peber
    200 g fast ost (f.eks emmenthaler)
    4 stk rødbeder, i tynde skiver
    spsk. olivenolie til pensling
    4 stk forårsløg, i tynde skiver
    - friske urter til topping

Opskrift Info

Kategori : Madbrød
Set : 85 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sprød pizza med topping af søde løg, salt ost og masser af urter. Server den som tilbehør eller let frokostret med en god salat.

Sådan gør du.

1. Dej: Bland vand, gær, surdej/yoghurt og det grove mel i en skål. Bland halvdelen af hvedemelet i og ælt i 3-4 min.

2. Tilsæt resten af melet sammen med saltet og ælt yderligere 3-4 min. Sæt dejen til hævning tildækket og på et lunt sted i ca. 1½ time eller til den er hævet til dobbelt størrelse.

3. Smelt smørret på en pande og steg løgene over middel varme og under omrøring i 10-15 min. til de er bløde og gyldne. Hæld eddike på, drys med lidt salt og friskkværnet peber og tag panden af varmen.

4. Tænd ovnen på 220°/200° varmluft. Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse, læg dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og fordel de bløde løg på den. Riv osten udover og fordel rødbedeskiver udover.

5. Pensl rødbedeskiverne med olie og bag pizzaen i 15-20 min. til kanten og rødbederne er gyldne.

6. Server pizzaen lun, drysset med forårsløg og friske urter.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Grovpizza med karamelliserede rødløg og rødbede*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678872

Hits dag: 978

Online: 5

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget