Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Gingersnaps* - opskrifts nr. 2425

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 400 g hvedemel
    2.5 tsk. bagepulver
    1.5 spsk. stødt ingefær
    1 tsk. stødt allehånde
    0.25 tsk. stødte neliker
    0.25 tsk. frisk kværnet sort peber
    2 tsk. natron
    1 nip salt
    175 g brun farin
    200 g blødt smør
    1 stk. lille æg
    1 dl. lys sirup
    1 tsk. fint revet frisk ingefær
    2 spsk. syltet, finthakket ingefær
    2 dl. sukker

Opskrift Info

Kategori : Småkager
Set : 91 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Opskriften giver ca. 40 styk

Sådan gør du.

1. Bland hvedemel, bagepulver, stødt ingefær, allehånde, nelikke, peber, natron og salt sammen.

2. Pisk farin og smør luftigt med en elpisker. Tilsæt æg og sirup og pisk kort, så massen er samlet.

3. Rør melblandingen sammen med smørblandingen, og vend frisk og syltet ingefær i.

4. Sæt dejen koldt i 20-30 minutter.

5. Tril dejen til kugler på størrelse med 2 kroner. Rul dem i sukker og sæt dem på bagepapir, på bageplader og med godt med mellemrum imellem.

6. Bag dem ved 200 grader i 10-12 minutter.

7. Lad dem køle på pladen og flyt dem til en rist, når de ikke længere er bløde. Lad dem køle helt og opbevar dem derefter i en kagedåse i op til 1 uge.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Gingersnaps*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3674348

Hits dag: 868

Online: 11

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget