Små browniebarer - med mælkechokolade & nødder*
- opskrifts nr. 2424
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 125 g rørsukker
100 g ahornsirup
175 g smør
1 tsk. fint salt
3 stk æg
75 g hvedemel
125 g blandede nødder, fx pecan, peanuts eller mandler
- lille drys havsalt
|
|
Sådan gør du.
1. Tænd ovnen på 175/155 grader varmluft.
2. Smelt sukker, ahornsirup, smør, chokolade og salt sammen i en gryde over medium varme. Tag blandingen af varmen og lad den afkøle til stuetemperatur.
3. Pisk æggene sammen og rør dem i den let afkølede smørblanding, lidt af gangen.
4. Tilsæt melet og rør dejen til den kun lige er blandet og uden klumper. Undgå at piske eller røre yderligere.
5. Hæld dejen i en små rektangulære forme, ca. 2-3 spsk. dej i hver, og fordel nødderne på toppen og drys evt. med lidt salt. Bag kagerne i ca. 15 min. indtil den er fast i kanterne, men stadig blød på midten. Brug evt. muffins forme.
6. Lad kagerne køle af inden servering.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3841654 |
Hits dag: 1072 |
Online: 10 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|