Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Chokoladekage med karamel - opskrifts nr. 2420

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 75 gram usaltet smør
    120 gram mel
    2 spsk. sukker
    1 æggeblomme

    Fyld:
    200 gram marcipanmasse
    50 gram usaltet smør
    2 spsk. cacaopulver
    1 æg
    1 æggehvide

    Karamel:
    75 gram usaltet smør
    1/2 dl. piskefløde
    40 gram sukker
    1/2 dl. sirup
    1 tsk. vanillesukker
    1 spsk. cacaopulver
    hvid chokolade

Opskrift Info

Kategori : Rørte kager
Set : 132 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1: Bland mel og sukker. Smuldr det ikke for kolde smør i, til konsistensen er grynet. Saml dejen med en æggeblomme. Tryk dejen ud i en tærteform (22 cm. i diameter) med løn bund og stil den køligt ca. 15 minutter.

2: Fyld - Riv marcipanen fint på et råkostjern eller lignende. Smelt smørret og rør kakaoen i. Rør kakaosmørret i, det hele æg og æggehviderne i marcipanen og fordel det over dejen.

3: Sæt ovnen på 175 grader. Bag kagen i ca. 15 minutter og lad den køle helt af.

4: Karamel - Bland smør, fløde, sukker, sirup, vanillesukker og cacao i en tykbundet gryde. Smelt det over meget svag varme og under konstant omrøring, til det tykner, efter ca. 5-6 minutter.

5: Fordel karamelmassen over kagen og lad den køle af.

6: Sigt lidt cacaopulver over kagen og pynt til sidst med høvlet hvid chokolade.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Chokoladekage med karamel
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3895329

Hits dag: 1938

Online: 32

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget