Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Bær cheesecake med marcipan-nøddebund* - opskrifts nr. 2409

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Bund:
    150 g ODENSE Mørk Overtræk
    100 g knuste kiks f.eks. Digestive
    100 g ODENSE Mandel XX
    100 g hasselnødder (hakkede)

    Ostecreme:
    250 g friske bær f.eks. hindbær, blåbær og jordbær
    ½ dl sukker
    3 blade husblas
    300 g naturel flødeost eller mascarpone
    75 g flormelis
    ½ ubehandlet citron
    1/4 liter piskefløde

    Hindbærgele:
    2 blade husblas
    125 g hindbær
    50 g sukker

Opskrift Info

Kategori : Ostekage
Set : 143 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smelt overtræk over vandbad. Knus kiksene og riv marcipanen. Rør kiks, marcipan og nødder sammen med smeltet overtræk og kom det i bunden af en kagering eller -form, pres blandingen godt sammen, så den dækker hele bunden.

Vend bærrene i sukker og lad dem trække. Læg husblassen i blød i koldt vand. Pisk flødeost, flormelis, citronsaft og citronskal godt sammen. Smelt husblassen over vandbad og hæld den i en tynd stråle i ostecremen, mens der piskes. Pisk fløden til let flødeskum og vend den i cremen. Kom bærrene oven på bunden, hæld cremen hen over og glat overfladen. Sæt det i køleskabet i mindst 2 timer.

Læg husblas i blød i koldt vand. Bring hindbær og sukker i kog, kog til bærrene er godt møre og passer dem gennem en sigte, så kernerne sies fra. Smelt husblassen i den varme saft og afkøl en anelse. Når saften er blevet kold, efter ca.15 min. men stadig flydende, hældes den ud over ostecremen. Sæt den koldt til geleen er helt stivnet.


En opskrift fra odense-marcipan.dk

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Bær cheesecake med marcipan-nøddebund*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3895329

Hits dag: 1939

Online: 32

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget