Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Mandelbunde med abrikosmos - opskrifts nr. 2405

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Bunde:
    60 g mandler
    4 æggehvider
    125 g flormelis
    2 tsk. kartoffelmel

    Abrikosmos:
    500 g usvovlede tørrede abrikoser
    50 g sukker
    1 økologisk appelsin
    1 citron
    100 g gulerod
    1 spsk. revet ingefær
    Vand

Opskrift Info

Kategori : Lagkage
Set : 398 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Mandlerne hakkes fint, det er ikke nødvendigt at fjerne skallen. Æggehviderne piskes stive. Flormelis, mandler og kartoffelmel blandes forsigtigt deri. To kageforme beklædes med bagepapir og dejen fordeles i formene. Bages lysebrune i ovnen ved 200 grader 15 - 20 minutter.
Lad bundene afkøle på bagerist uden formene, inden bagepapiret forsigtigt trækkes af.

Abrikoserne udblødes 1 time i vand, inden de skæres i mindre stykker. Appelsinen skoldes og skalden rives fint på et rivejern. Ingefær skrælles og rives også fint. Gulerødderne renses og rives meget fint. Abrikoserne kommes i en gryde med saften af citron, appelsin, revet gulerod, sukker og ingefær. Der hældes så meget vand på at det netop dækker og det hele koger til abrikoserne er møre og alt vandet er opsuget. Det afkølede mos lægges mellem mandelbundene.

TIP:
Denne abrikosmos kan også bruges til at smøre på brød eller som frugtmos på morgengrøden.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Mandelbunde med abrikosmos
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3841586

Hits dag: 1086

Online: 11

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget