Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Hindbær cheesecake* - opskrifts nr. 2401

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 250 g hindbær
    2 tsk. citronsaft
    40 g flormelis
    150 g digistive kiks
    75 g smør , smeltet
    100 g Original ODENSE Marcipan
    5 blade husblas
    100 g ODENSE Hvid Chokolade
    400 g flødeost
    200 g sukker
    2 dl piskefløde
    300 g creme fraiche 38%
    3 æggehvide(r)
    hindbær til servering
    ODENSE Hvid Chokolade til pynt

Opskrift Info

Kategori : Ostekage
Set : 786 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Dette er ikke en “rigtig” cheesecake, men nærmere en slags fromage. Men den er skøn, frisk og perfekt som dessert. Og så er det smart, at den skal laves dagen i forvejen. Så skal du ikke tænke på desserter når dine gæster er kommet!

Sådan gør du.

1. Blend hindbær, citronsaft og flormelis. Sigt puréen og sæt den i køleskab indtil brug.

2. Knus kiksene og bland dem med smør. Vend små tern af marcipan i. Pres kiksemassen i bunden af en springform (ca. 26-28 cm). Sæt bunden i køleskab indtil brug.

3. Læg husblassen i koldt vand til den er blød. Smelt den over vandbad i det vand der hænger ved lige inden brug. Smelt den hvide chokolade over vandbad. Pisk imens flødeost og sukker med en elpisker. Pisk husblas og hvid chokolade i.

4. Pisk piskefløde og cremefraiche sammen til massen er glat og stiv. Vend den sammen med flødeostemassen. Pisk æggehviderne stive og vend dem med ostemassen. Vend forsigtigt hindbærpuréen i massen (gem 2-3 spsk.) Bland det ikke helt sammen, men lad massen være marmoreret. Fyld massen i springformen, hæld den sidste rest hindbærpuré i og tegn i den med en tandstik eller et træspyd, så den bliver flot marmoreret på toppen.

5. Dæk forsigtigt kagen til og lad den sætte sig i køleskabet til næste dag. Pynt kagen med friske hindbær og høvler af hvid chokolade. Servér kagen iskold.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Hindbær cheesecake*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3895329

Hits dag: 1938

Online: 32

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget