Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Madpakkeboller med tranebær og kerner* - opskrifts nr. 2394

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g hørfrø
    50 g sesamfrø
    50 g græskarkerner
    50 g gær
    2 dl koldt vand
    2 dl A-38 eller yoghurt naturel
    1/2 dl AMA Flydende eller andet fedtstof
    2 tsk. salt
    50 g tørrede tranebær, hakket groft
    350 g hvedemel af hvid hvede (eller fuldkornshvedemel)
    ca. 120 g hvedemel

    Til pensling:
    Sammenpisket æg

Opskrift Info

Kategori : Boller
Set : 745 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Opskriften er udarbejdet af - AMA

Sådan gør du.

Rist frø og kerner på en tør pande til de begynder at springe. Hæld dem over på en tallerken og lad dem køle helt af.
Opløs gæren i vandet og rør A-38 eller yoghurt i. Tilsæt AMA Flydende margarine, salt, tranebær og hvid hvedemel og rør til dejen er glat. Rør hvedemelet i lidt ad gangen og hold evt. en smule tilbage, så dejen ikke bliver for fast.
Smør en stor skål med fedtstof (så slipper dejen nemmere skålen efter hævning).
Kom dejen i skålen, dæk med film og sæt den i køleskabet natten over (eller højest 1 døgn).
Tag dejen ud 30 min. inden du skal bruge den.
Form dejen på et meldrysset bord, til en firkant, der er ca. 3 cm høj. Skær den ud i 16 små firkanter, sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve lunt og tildækket i 1-1½ time.
Pensl med æg og bag bollerne 20-24 minutter i en 200° forvarmet ovn. (almindelig ovn)


Tips:
1.Når dejen får lov til at koldhæve i minimum 12 timer, udvikler smagen sig og krummen i det færdige brød får en sej struktur.
2.Du kan også bruge andre former for tørrede bær eller frugter i stedet for tranebær. Rosiner, tørrede papaya stykker eller kokosflager giver en ny og spændende smag.
3.Bollerne kan enten spises som de er, som tilbehør til en fyldig salat, eller de kan deles og bruges til en madpakkesandwich med ost eller pålæg.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Madpakkeboller med tranebær og kerner*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3895234

Hits dag: 1929

Online: 32

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget