Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Påskebrød med æg* - opskrifts nr. 2392

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 4-6 æg
    Løgskaller fra zittauerløg og rødløg
    50 g gær
    2 dl lun mælk
    1 tsk salt
    50 g sukker
    Revet appelsinskal fra 1 økologisk appelsin
    1 æg
    125 g margarine
    Ca. 600 g hvedemel
    1 sammenpisket æg til pensling

Opskrift Info

Kategori : Påske
Set : 556 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Opskriften er udarbejdet af - AMA

Sådan gør du.

Læg halvdelen af æggene i en skål med løgskaller fra henholdsvis rødløg og zittauerløg og hæld kogende vand over. Lad dem trække indtil dejen har forhævet.

Rør gæren ud i lun mælk.

Tilsæt salt, sukker, appelsinskal og æg.

Smuldr margarinen i halvdelen af melet og rør det i gærblandingen.

Tilsæt resten af hvedemelet lidt af gangen og ælt dejen, til den er blank og smidig.

Lad dejen den hæve lunt i 30 min.

Ælt dejen let igennem, del den i tre og tril til tre lange pølser.

Flet brødet og flet æggene ind i dejen.

Læg brødet på en bageplade, pensl med sammenpisket æg og lad det hæve lunt i 30-45 min.

Bag brødet ca. 20 min. ved 200°C.

Server brødet lunt og nyd de næsten hårdkogte æg til.

Tips:
Æggene kan udelades.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Påskebrød med æg*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678872

Hits dag: 979

Online: 6

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget