Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Peberfrugt boller* - opskrifts nr. 2391

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 2 røde peberfrugter
    Vand*
    50 g gær
    1 tsk. salt
    ½ dl AMA Flydende eller andet fedtstof
    1 æg
    300 g hvedemel
    100 g fuldkornshvedemel
    75 g grahamsmel

    Til pynt:
    Sammenpisket æg til pensling
    evt. oregano eller nigellafrø til pynt

Opskrift Info

Kategori : Madbrød
Set : 749 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Opskriften er udarbejdet af - AMA

Sådan gør du.

Blend peberfrugterne og tilsæt lunt vand til du har 3 dl *væske i alt.
Opløs gæren i væsken.
Tilsæt de andre ingredienser og ælt dejen grundigt til den er smidig og elastisk.
Lad dejen hæve lunt og tildækket til dobbelt størrelse (ca. 30 min.).
Slå dejen ned og del den i 12-14 stykker. Form dem til boller.
Sæt dem på en bageplade på bagepapir og lad dem hæve lunt og tildækket i ca. 40 min.
Pensl med sammenpisket æg og drys evt. med tørret oregano eller nigellafrø på toppen. Bag dem 12-15 minutter i en 220° forvarmet ovn (varmluft 200°).

Tips:
Hvis du ruller bollerne flade og ovale med en kagerulle inden du lader dem hæve sidste gang, er de perfekte til sandwichboller eller anderledes burgerboller.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Peberfrugt boller*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3971513

Hits dag: 1526

Online: 13

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget