Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Bløddej der er helt fantastisk - opskrifts nr. 2385

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 1 liter Vand
    70 gram Skummetmælkspulver
    4 stk. Æg (M/L)
    200 g. Gær
    160 g. Sukker
    20 g. Salt
    400 g. Bagemargarine
    2000 g. Mel

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 1167 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : Hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Opskriften er til 42 burgerboller af 90 gr. pr stk., eller ca. 85 alm. boller eller hotdogs brød.
Kan også sagtens bruges til pølsehorn, brunsviger, snegle, pizzasnegle osv.

Ingredienserne vejes af og kommes i en skål (Jeg plejer at smelte margarinen først) - æltes med dejkrog i ca. 10 min.
Når dejen er æltet - skal den "hvile" eller have en liggetid i 20 min. i køkkentemperatur.

Når dejen har lagt i ca. 20 min. forarbejdes den til det der skal laves, burgerboller alm. boller, hotdogbrød eller brunsviger/kanelsnegle.

Efter den er forarbejdet til det der nu skal laves - skal den stå et lunt sted - tildækket med et viskestykke eller et stykke plastik i 1½ time.

Bagetider.:
Alm. boller og hotdogsbrød.: 8-9 min. v/210 grader.

Burgerboller.:
12 min. v/210 grader.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Bløddej der er helt fantastisk
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3841710

Hits dag: 1071

Online: 11

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget