Bløddej der er helt fantastisk
- opskrifts nr. 2385
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 1 liter Vand
70 gram Skummetmælkspulver
4 stk. Æg (M/L)
200 g. Gær
160 g. Sukker
20 g. Salt
400 g. Bagemargarine
2000 g. Mel
|
|
Sådan gør du.
Opskriften er til 42 burgerboller af 90 gr. pr stk., eller ca. 85 alm. boller eller hotdogs brød.
Kan også sagtens bruges til pølsehorn, brunsviger, snegle, pizzasnegle osv.
Ingredienserne vejes af og kommes i en skål (Jeg plejer at smelte margarinen først) - æltes med dejkrog i ca. 10 min.
Når dejen er æltet - skal den "hvile" eller have en liggetid i 20 min. i køkkentemperatur.
Når dejen har lagt i ca. 20 min. forarbejdes den til det der skal laves, burgerboller alm. boller, hotdogbrød eller brunsviger/kanelsnegle.
Efter den er forarbejdet til det der nu skal laves - skal den stå et lunt sted - tildækket med et viskestykke eller et stykke plastik i 1½ time.
Bagetider.:
Alm. boller og hotdogsbrød.: 8-9 min. v/210 grader.
Burgerboller.:
12 min. v/210 grader.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3841710 |
Hits dag: 1071 |
Online: 11 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|