Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Chokolademoussekage* - ca. 12 stk - opskrifts nr. 2380

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 200 g mandler
    2 æg
    2 dl sukker mørk muscovado-råsukker
    revet skal af 1 appelsin
    1 spsk smør til at smøre formen
    2 spsk rasp til at drysse i formen

    Chokolademousse:
    200 g hvid chokolade
    2½ dl piskefløde
    1½ dl creme fraiche 38 %

    Pynt:
    Frugt og/eller bær

Opskrift Info

Kategori : Konditorkager
Set : 782 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Dej:
Hak mandlerne fint. Pisk æg og muscovado-råsukker let og luftigt. Bland de hakkede mandler og appelsinskal i.

Form:
Smør en springform (ca. 24 cm i dia.) og drys med rasp - hæld dejen i formen. Bages Ca. 25 min. ved 175° C på nederste rille.

Lad kagen afkøle i formen inden den løsnes.

Chokolademousse:
Smelt chokoladen over et vandbad. Pisk fløde og creme fraiche sammen til flødeskum. Rør lidt af flødeskummet i chokoladen, mens den er varm. Afkøl og vend derefter resten af skummet forsigtigt i chokoladen.

Læg kagebunden på et serveringsfad og læg kanten på springformen rundt om bunden. Bred chokoladecremen ud på bunden. Stil kagen i køleskabet indtil servering- og fjern formen.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Chokolademoussekage* - ca. 12 stk
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3973206

Hits dag: 715

Online: 11

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget