Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Fastelavnsboller med fyld og flødeskum* - 12-14 stk - opskrifts nr. 2378

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 175 g smør
    2 1/2 dl mælk
    25 g gær
    375 g mel
    2 spsk. sukker
    æggehvide til pensling

    Fyld:
    1 dl fast æble- eller sveskekompot eller 50 g smør rørt med 50 g sukker og 3 spsk. korender eller 1 dl kagecreme eller 75 g marcipan rørt med 1 spsk. æggehvide og 2 spsk. sukker.

    Pynt:
    kanel og tesukker eller glasur af 2 dl flormelis, lidt vand og evt. farve

Opskrift Info

Kategori : Fastelavn
Set : 905 gange
Bedømmelse : 1
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1. Smelt smørret, tilsæt mælken, og lad det blive håndvarmt. Tilsæt smuldret gær, sukker og 250 g mel, og pisk det hele jævnt. Lad det hvile en lille times tid et lunt sted.

2. Resten af melet tilsættes, og da dette er en gammel, gammel opskrift, skal dejen nu ”slås”, dvs. røres med meget kraftige tag med en ske, til den er blank. Det er en meget ”løs” dej, der skal behandles med let hånd.

3. Dejen vendes ud på et meldrysset bord, drysses med mere mel og rulles forsigtigt ud til et rektangel, der måler ca. 35 x 45 cm. Sørg for hele tiden at løsne dejen fra bordet med en paletkniv.

4. Skær dejen i firkanter (ca. 11 x 11 cm), og læg 1 tsk. af det valgte fyld på hver firkant. Luk hjørnerne ind over fyldet, klem dejen godt sammen, og form den til en bolle. Læg bollerne på pladen til efterhævning.

5. Pensl forsigtigt med sammenpisket æggehvide, drys evt. med tesukker og stødt kanel, og bag bollerne ca. 12 min. ved 210 gr. De afkølede boller kan også pyntes med en stribe glasur.

INFO:
Dejen er temmelig fed, så man skal regne med ekstra god hævetid for at få luftigt bagværk.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Fastelavnsboller med fyld og flødeskum* - 12-14 stk
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840815

Hits dag: 1081

Online: 21

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget