Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Bagte æbler med labna* - opskrifts nr. 2344

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 4 gode madæbler
    25 g blødt smør
    25-50 g marcipan
    en håndfuld rosiner
    2 tsk kanel
    4 kanelstænger

    Tilbehør:
    1/2 l sødmælks yoghurt

Opskrift Info

Kategori : Desserter
Set : 833 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Hæld yoghurten op i en sigte, der er beklædt med et rent viskestykke og lagt over en skål. Den valle, der løber fra yoghurten, kan gemmes og bruges til brødbagning. Yoghurten skal dryppe af i et par timer til den er blevet ret fast.
Æblerne vaskes grundigt. Stik stilk og kernehus ud med en kernehusudstikker, eller brug en spids kniv og en teske til at grave et hulrum i æblerne med. Der må helst ikke være hul i bunden.
Til fyldet smuldres marcipanen og røres med smør, kanel og rosiner. Fordel fyldet i æblerne og stil dem på højkant i et ildfast fad. Bages ved 175 grader i ca. en halv time. Dæmp ovnvarmen, hvis æblerne begynder at branke. De skal være helt bløde og gennembagte.
Ved serveringen stikkes kanelstængerne skråt ned i æblerne. De serveres varme med den kolde labna. Labnaen kan evt. røres med 1 spsk flormelis.

Gode madæbler er f.eks. Belle de Boscoop, James Grieve, Filippa.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Bagte æbler med labna*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3895331

Hits dag: 1936

Online: 33

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget