Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Abrikoséclairs* - opskrifts nr. 2338

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 80 g smør
    2 dl vand
    100 g hvedemel
    3 økologiske æg

    Fyld:
    21/2 dl piskefløde
    1 stang vanille
    2 + 4 spsk abrikosmarmelade

Opskrift Info

Kategori : Desserter
Set : 763 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


éclairs er vandbakkelser med fyld. Vandbakkelser er utroligt nemt, og de lykkes altid, hvis man bruger helt friske, økologiske æg.

Sådan gør du.

Kog vandet op i en mellemstor gryde. Tilsæt smør og lad det smelte. Tag gryden fra varmen og rør mel i med en grydeske og nogle gode, bestemte røretag, så det ikke klumper. Rør dejen glat. Lad dejen afkøle lidt. Tilsæt æggene et ad gangen, mens der piskes kraftigt med en håndmixer. Fyld dejen i en sprøjtepose eller form vandbakkelserne med en ske. Lav ca. 12 aflange klumper på en bagepapirbeklædt plade.
Bag vandbakkelserne 20-25 min ved 200 grader. Husk, at man ikke må åbne ovndøren under bagningen.
Tag vandbakkelserne ud og klip dem op i siden. Så kan dampen slippe ud og vandbakkelserne bliver ikke bløde.
Smelt 2 spsk abrikosmarmelade uden klumper i en lille gryde. Det må ikke koge. Pensl vandbakkelserne med denne glasur og lad det stivne.
Pisk fløden stiv og vend den med vanillekorn og abrikosmarmelade. Fyldet må gerne være "stribet".
Kom først fyldet i kagerne lige før servering.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Abrikoséclairs*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3866440

Hits dag: 982

Online: 18

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget