Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Birkes / Smørbirkes / Tebirkes* - opskrifts nr. 2314

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 1275 g vand
    130 g gær
    30 g salt
    60 g sukker
    2360 g mel
    95 g fedtstof

    Indrulning:
    800 g rullemargarine

Opskrift Info

Kategori : Opskrifter til bageriet
Set : 3695 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Dejtemperatur: Så kold som muligt.
Køretid: ca. 8 min
Liggetid:
Antal: ca 80 stk.
Bagetemperatur: 220 C
Bagetid: ca. 10 min.
Spjæld åbnes 2 min. før udtagning.

Brødtyper:
Birkes / Smørbirkes / Tebirkes

Info:
rulles som en wienerdej 3x3.
Den færdige dej rulles ned til 3 mm. Deles i to og pensles med vand. Rulles sammen og pensles med vand. Prikkes med pinsvin og drysses med hvid birkes. Trykkes lidt flade. Skal skæres ud på ca. 6 cm. pr. stk.


Der hjemme:
Divider opskriften ned til en passende størelse.
Dejen skal rulles som en wienerdej. Se evt. under bageskolen.
Når dejen er rullet, så del den i to. Rul hver stykke ned på ca. 3 mm. og ca. 20 cm. bredt.
Pensel dejen med vand, og rul dejen sammen til en pølse. Tryk dejen lidt så den bliver lidt flad. Pensel igen med vand og drys med birkes. skær pølsen ud i stykker der er ca. 5-6 cm. brede. sæt på plade og lad dem hæve lunt ca. 45 min.
Bag dem i ca. 15-20 min. ved 220 grader.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Birkes / Smørbirkes / Tebirkes*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3674349

Hits dag: 868

Online: 11

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget