Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Knude-boller med creme - 25 stk. - opskrifts nr. 231

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    100 g smør /margarine
    2 dl mælk
    1 æg
    2 spsk.sukker
    ½ strøget tsk. hjortetaksalt
    ca. 300-325 g mel

    Smørcreme:
    75 g smør
    1 spsk. vanillesukker
    3 spsk.flormelis
    1 tsk. kardemomme

    Pynt:
    Melis

Opskrift Info

Kategori : Boller
Set : 1864 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Gæren plukkes i småstykker. Smørret smeltes , afsvales med mælken til det er lunkent, hældes over gæren, der opløses. Ægget piskes i sammen med sukker, hjortetaksalt og melet lidt ad gangen.Æltes til en smidig dej, der hæver lunt og tildækket i 30 min.

Æltes godt igennem, rulles ud til en aflang plade, herover smørres cremen, hvor smør er rørt blødt med vanillesukker, flormelis og kardemomme. Luk dejen dobbelt sammen, klap den let.Skær derefter dejen ud til 2 cm. brede strimler, der formes til en knude og lægges på en plade. efterhæver lunt og tildækket i 30 min.

Bager midt i ovnen ved god varme 240° i 8 min. Pensles med lidt smeltet smør og dyppes i sukker.

Er fryseegnet.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Knude-boller med creme - 25 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972534

Hits dag: 835

Online: 12

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget