Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Ingefærmarmelade-brød* - opskrifts nr. 2309

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 175 g smor, blødgjort, plus ekstra til smøring af formen
    125 g ingefærmarmelade
    175 g farin
    3 æg, pisket sammen
    225 g hvedemel
    2½ tsk bagepulver
    1 tsk stødt ingefær
    100 g pekannødder, hakket groft

Opskrift Info

Kategori : Rørte kager
Set : 1111 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1. Læg bagepapir i bunden og enderne af en brødform på 1 liter og smør siderne. Kom
1 spsk ingefærmarmelade i en lille kasserolle og stil den til side. Kom resten af marmeladen i en skål sammen med smør, sukker og æg.

2. Sigt mel, bagepulver og stødt ingefær i og rør blandingen sammen, indtil den er glat. Rør 3/4 af nødderne i. Hæld dejen over i formen og glat overfladen. Drys de resterende nødder over og bag kagen i en forvarmet ovn ved 180° i 1 time. eller indtil den er hævet godt, og man kan prikke i den med en strikkepind, uden at der hænger dej ved.

3. Lad kagen køle i formen i 10 min, før den vendes ud, og bagepapiret trækkes af. Læg kagen over på en bagerist og lad den køle af, til den er lunken. Sæt kasserollen med
marmelade over lav varme, indtil marmeladen er flydende. Pensl den oven på brødet og server det skåret i skiver.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Ingefærmarmelade-brød*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678870

Hits dag: 978

Online: 9

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget