Hvedeknopper - 8 stk.
- opskrifts nr. 228
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 50 g smør
3 dl mælk
1 æg
40 g gær
1 tsk. salt
2 spsk. sukker
evt. ½ tsk. kardemomme
ca. 425 g mel
|
|
Sådan gør du.
Smelt smørret, tilsæt mælken, og lad det blive fingervarmt. Pisk ægget og smuldret gær flydende i en dejskål, tilsæt den lune væske samt salt, sukker og evt. kardemomme, og rør melet i blandingen med kraftige bevægelser.
Lad dejen hæve lunt i ca. 20 min. tildækket.
Del dejen i 8 portioner, og tril dem til boller. Læg bollerne i en velsmurt lille bradepande, med ca. 2 cm mellem bollerne og kanten og mellem bollerne. Lad dem hæve tildækket, til de fylder bradepanden, og bag dem derefter ved 190° i en god ½ time eller til de er gennembagte.
Er fryseegnet.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3841702 |
Hits dag: 1067 |
Online: 8 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|