Brunkager* - Fedtfattig
- opskrifts nr. 2270
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 30 g let mayonnaise
30 g mel
1 tsk brunkagekrydderi
5-10 dråber mandelessens
ca. 1/2 tsk Sød (afhængig af smag)
1 knsp hjortetaksalt
|
|
Sådan gør du.
Alle ingredienserne blandes grundigt. Dejen pakkes i plastic og lægges i fryseren 20-30 min.
Dejen lægges mellem 2 stykker bagefolie og rulles helt tyndt ud (1-2 mm) med en kagerulle. Derefter kan der trykkes ud med diverse figurer.
Alternativt kan man sagtens bare trille små kugler af dejen, som så trykkes helt helt flade.
Brunkagerne bages i en varm ovn ved 200 grader på næstøverste rille til de er sprøde - ca. 5-7 min. afhængig af ovnen.
Hold øje med dem hele tiden !!! De må endelig ikke blive for mørke.
Kagerne lægges herefter straks til afkøling på en rist.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3841579 |
Hits dag: 1091 |
Online: 19 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|