Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Chokoladekage med øl* - 4 til 6 personer - opskrifts nr. 2256

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 225 g blødt smør
    350 g mørk farin
    4 store æg, sammenpisket
    225 g hvedemel
    ½ tsk bagepulver
    2 tsk natron
    100 g Cacao
    4 dl Guinness (øl)

    Trøffelcreme:
    2 dl piskefløde
    200 g hvid eller mørk chokolade
    15 g smør, kold

Opskrift Info

Kategori : Konditorkager
Set : 2516 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Indstil ovnen på 180°C. En kageform 20 - 25 cm smøres godt.

Rør smør og sukker godt sammen og rør de sammenpiskede æg i lidt ad gangen.

Sigt herefter mel, bagepulver og natron sammen og rør kakaoen i guinnessen (det er rigtig nok).

Rør mel og øl-cacao blandingen skiftevis i dejen. Rør godt hele tiden. Kom dejen i den velsmurte bageform og bag 1 – 11/4 time. Mærk efter med en nål eller en strikkepind om kagen er færdig.

Lad den køle ca. 10 min. inden den vendes ud af formen og køler helt af på en bagerist.

Trøffelcreme:
Pisk fløde og chokolade sammen over vandbad. Tag det af varmen og pisk det kolde smør i.

Når kagen er afkølet kan man pynte med hvid eller mørk chokolade trøffelcreme, og servere den sammen med friske bær, en bær coulis eller en god hjemmelavet vanilleis.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Chokoladekage med øl* - 4 til 6 personer
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840298

Hits dag: 1051

Online: 15

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget