Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Bagt Lime og Passions frugt cheesecake - opskrifts nr. 2230

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 250 g søde kiks
    125 g smeltet smør

    Fyld:
    500 g flødeost
    90 g sukker
    3 tsk revet limeskal
    2 spsk frisk limesaft
    2 letpiskede æg
    1¼ dl kød af passionsfrugt

    Til pynt:
    1 spsk sukker
    3 tsk maizena
    1¼ dl kød af passionsfrugt

Opskrift Info

Kategori : Ostekage
Set : 1595 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smør en 20 cm springform og kom bagepapir i bunden. Forvarm ovnen til 160°. Knus kiksene i foodprocessor og bland smørret i. Trykkes ned i bunden og op ad kanterne i formen. Afkøl 30 min.

Pisk flødeost, sukker, limeskal og -saft cremet med elpisker. Pisk æg og frugtkød i ad nogle gange. Hæld blandingen i formen og bag i 45-50 min. Lad den afkøle helt.

Til pynt blandes sukker, maizena og 2 spsk. vand i en lille gryde og svag varme. Rør det jævnt, tilsæt endnu 2 spsk. vand og frugtkødet og rør indtil blandingen kommer i kog og bliver tyk. Kom den varme blanding over den kolde cheesecake, fordel jævnt og lad kagen køle af. Sæt den i køleskabet natten over.

Tips:
Til denne opskrift skal der bruges kød fra ca. 8 fiske passionsfrugter.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Bagt Lime og Passions frugt cheesecake
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3971463

Hits dag: 1554

Online: 15

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget