Marcipankage*
- opskrifts nr. 2224
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 300 g revet marcipan
1 dl (50 g) fint revne mandler
3 æg
100 g smeltet chokolade
200 g smeltet chokolade til overtræk
Pynt:
Mandelflager
Tilbehør:
Flødeskum
|
|
Sådan gør du.
Marcipan, mandler og æg piskes godt. Den let afkølede chokolade tilsættes. Bages i en smurt tærteform i ca. 25 min. ved 200 C.
Når kagen er afkølet, overtrækkes den med chokolade og pyntes med mandelflager.
Serveres med iskold flødeskum.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3840298 |
Hits dag: 1051 |
Online: 15 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|