Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Små fragilitè kager* - opskrifts nr. 2223

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Bund:
    200 g hasselnøddekerner
    8 æggehvider
    400 g flormelis

    Moccacreme:
    8 æggeblommer
    200 g flormelis
    2 tsk. mel
    4 dl. piskefløde
    10 tsk. pulverkaffe
    300 g usaltet smør

Opskrift Info

Kategori : Konditorkager
Set : 2483 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Bund:
Nødderne hakkes/blendes. Æggehviderne piskes helt stive. Halvdelen af det sigtede flormelis piskes i. Resten af flormelisen og de hakkede nødder vendes i med en ske. Rør det hele godt sammen.
Læg bagepapir i en bradepande og smør grundigt med smør. Fordel dejen og bag ved 1500 i ca. 40 min. Bunden skal være tør og sprød. Afkøl bunden på en rist - lad den være på papiret til den skal lægges sammen.

Creme:
Æggeblommerne røres med flormelis, mel, fløde og kaffe. Blandingen varmes op til kogepunktet - pisk hele tiden. Cremen afkøles. Det blødgjorte smør røres i. Evt. røres smørret for sig selv, inden cremen piskes/røres i.

Bunden skæres over med en skarp kniv - gennem papiret. Den ene halvdel lægges med bunden opad på et stort stykke alufolie (skal bruges til indpakning). Cremen fordeles, og den anden halvdel "klappes" over ved hjælp af alufolien. Kagen pakkes sammen og stilles køligt eller fryses. Den frosne kage skal tages op af fryseren 3 - 4 timer, før den skal serveres.

Inden kagen udskæres i små firkanter drysses med sigtet flormelis.

Velegnet som tilbehør til en god espresso eller et godt glas portvin.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Små fragilitè kager*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840302

Hits dag: 1049

Online: 15

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget