Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Konfirmations kage til en pige* - opskrifts nr. 2221

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Bunde:
    7 æg
    175 g sukker
    50 g fint hakket mandler
    125 g mel
    1 ½ tsk. bagepulver

    Fyld:
    1 pakke færdig vanillecreme
    200 g valnødder, hakkede
    3 dl fløde

    Pynt:
    3 dl fløde
    ca. 750 g marcipan
    rød og gul konditorfarve

Opskrift Info

Kategori : Bag med/for børn
Set : 2803 gange
Bedømmelse : 2
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Fyldet i denne kage, er kun et forslag. Der findes mange former for fyld. Du bestemmer selv…

Brug Runde kage former, 26 og 15 cm i diameter.

Bunde:
Pisk æg og sukker til det bliver stiv.
Sigt mel og bagepulver.
Tilsæt mandler og bland det hele forsigtigt med en dejskraber.
Hæld massen ned i de smurte forme.
Den mindste kage bør være lavere end den store.
Bag bundende i ovnen ved 175 °C, ca. 30 minutter.

Fyld:
Rør vaniljecremen efter anvisningerne på pakken.
Pisk fløden til flødeskum.
Bland vaniljecreme og flødeskummet.
Tilføj groft hakkede valnødder.
Del den store bund i tre og den mindste i to.
Dryp lidt juice eller mælk på bundende.
Fyld kagerne med vaniljecremen som til en lagkage.

Pynt:
Pisk fløden til flødeskum.
Smør flødeskummet ud på kagerne så de er dækket med flødeskum. Form fløden på den øverste kage så den bliver lidt rund i formen.
Udrul marcipanen til den store kage.
Læg marcipanen på kagen og form den så den ligger flot jævn på kagen.
Skær den overflødige marcipan af rundt om kagen.
Rul marcipan ud til den lille kage. Du er her nødt til at beregne marcipan nok til at lave den bølget kant på kagen, brug evt. noget til at skære marcipanen ud efter.
Læg den lille kage oven på den store.
Læg marcipanen på den lille kage og form kanten rundt om kagen så den bliver bølget.
Farv den sidste del af marcipanen lysserød.
Rul marcipanen ud og lav et bånd du liger rundt om den lille kage så den liner et hattebånd.
Lav evt. et par roser af den sidste røde marcipan og sæt dem på hvor båndet krydser hinanden.
Sæt evt. en figur af en konfirmand på kagen.

Tip:
Brug evt. lidt flormelis når du ruller marcipanen ud.
Det er meget nemmer at købe marcipanen i de rigtige farver, så slipper du selv for at farve den.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Konfirmations kage til en pige*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3866019

Hits dag: 1019

Online: 23

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget