Appelsinlagkage
- opskrifts nr. 2218
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 3 lagkagebunde
6 blade husblas
1 dl appelsinsaft
2 spsk. citronsaft
2 pasteuriserede æg
1 tsk. revet skal fra usprøjtet appelsin
4 spsk. sukker
3 dl piskefløde
Pynt:
2 dl piskefløde
chokoladekringler
|
|
Sådan gør du.
Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er lyst. Pisk hviderne og fløden stiv, hver for sig. Læg en lagkagebund i en springform. Rør appelsin og citronsaft og den revne skal i æggeblommerne. Smelt husblasen og rør den i æggeblommerne.
Til sidst vendes flødeskum og æggehviderne i og halvdelen af fromagen hældes over lagkagebunden. Læg en bund over og hæld resten af fromagen på. Læg den sidste bund over og stil lagkagen koldt i ca. 3 timer.
Pynt med flødeskum og chokoladekringler.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3840318 |
Hits dag: 1055 |
Online: 24 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|