Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Bryllupskage i særklasse* - Ca.15 personer - opskrifts nr. 2213

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Bunde:
    14 stk. æg
    350 g sukker
    200 g mel
    2 tsk. bagepulver
    150 g meget fint hakket mandler
    3 spsk. Kakaopulver – til den ene bund

    Fyld:
    7 bl. husblas
    800 g syltede abrikoser
    2 stk. Krokant chokolade – eks. Marabou 200g
    1 ½ l fløde
    1 spsk. sukker
    3 dl kogende vand

    Pynt:
    1 ½ kg marcipan – køb det evt. færdig farvet.
    rød konditor farve

    Sukker glasur:
    1 æggehvide
    ca. 3 dl florsukker
    1 teskefuld eddike

Opskrift Info

Kategori : Bryllup
Set : 10228 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Se flere billeder under bageskolen. - Tryk her

Sådan gør du.

Bunde:
Bundende skal laves over 2 omgange.
Pisk halvdelen af æggende med halvdelen af sukkeret til massen bliver stiv.
Sigt halvdelen af melet og halvdelen af bagepulveret, og vend det i massen.
Tilsæt halvdelen af mandlerne og Bland det hele forsigtigt i massen med en dejskraber.
Smør formen og dæk bunden med bagepapir.
Hæl dejen i formen og bag kagen i ovnen.
Afkøl kagen på rist.
Lav nu den anden halvdel af opskriften på samme måde. Dog skal du huske at tilsætte Kakaopulver i den sidste bund. Du sigter kakaoen sammen med melet.

Fylde:
Kom husblas i koldt vand i ca. 5 minutter.
Hæld saften fra frugten. Husk at gemme saften.
Hak frugten og chokoladen.
Pisk halvdelen af fløden og halvdelen af det sukker til en luftig creme.
Bland fløde, chokolade og frugten.
Klem vandet ud af husblas og opløs den i ½ dl. af det kogende vand.
Afkøl husblas lidt og bland den i frugt cremen.

Del bundende i to.
Dryp lidt af frugtsaften på bundende.
Fordel den halv stivnet frugtcreme på chokolade bundende.
Læg de lyse bunde forsigtigt på toppen af frugt cremen.
Smør kagerne op i siderne. Kagerne skal være lige høje.
Sæt kagerne på køl og lad frugt massen stivne helt.
Farv overtræks marcipanen med konditor farve, til den er svag rosa i farven.
Pisk resten af fløden og sukker til en luftig creme.

Dæk begge kager med cremen.
Rul to marcipan låg til kagerne (ca. 3 mm) og læg dem over kagerne.
Jævn marcipanen til så den ligger flot og jævn på kagen.

Læg kagerne sammen på et stort skærebræt eller lignende der er dækket med eks. Alufolie. Eller som på billedet på et spejl.

Læg pynt på kagerne som er lavet på forhånd.

Brug to hjerter form af ca. 2 ½ liter.
Bages i ovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter.

Du vælger selv om du ønsker at pynte kagen med rosenblade eller marcipanblomster, pynt lavet af æggehvide glasur, eller roser dyppet i æggehvider og sukker, chokoladeblade eller pyntebånd.

Glaseret roser:
Pensel friske rosekronblade på begge sider med æggehvide. Dyp dem forsigtigt i sukker og lad dem ligge til tørre på bagepapir nogle få timer.
Sæt 3 til 4 blade sammen til roser, med æggehvideglasur. Roserne kan opbevares i flere uger på et tørt sted.

Chokolade Blade:
Pensel forsiden af friske rosenblade med smeltet chokolade.
Læg bladene på bagepapir og lad dem hærde i køleskab.
Træk forsigtig bladet af chokoladen.

Æggehvide glasur (frosting):
Rør æg og flormelis til en smidig glasur med en elpisker.
Tilsæt eddike, så er massen lettere at forme.
Hæld glasuren i en plastikpose.
Klip et lille hul i spidsen og sprøjt glasuren på tegninger du har lavet på bagepapir.
Lad figurerne tørre i mindst en dag, før de fjernes fra bagepapiret.
Samle de forskellige ting med æggehvide glasuren, lige som du sætter det forskellige pynt fast på kagen med glasuren.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Bryllupskage i særklasse* - Ca.15 personer
Navn Dato kommentar
Vivi02-05-2011 Vi vil lave den fine bryllupskage til d.7-5. Men er der nogen som ligger inde med tegningerne af broen ?.
Michella30-04-2012 Rigtig god kage, men da det uar første gang jeg lauede den, manglede jeg lidt mere information huordan man bearbejder marcipan, men fandt ud af at man skulle lige bruge glykosesirup og flormelis for at kunne rulle marcipanen ud. Jeg googlede det søde liu, og fandt opskrift på marcipanmassen.
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3674355

Hits dag: 873

Online: 17

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget