Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Hjertekage til Valentinsdag* - opskrifts nr. 2211

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 5 bl. husblas
    1 dl fløde
    250 g frugt yoghurt (helst med røde bær)
    1 ½ dl kirsebærkompot
    1 stk. tyk lagkagebund eller 2 tynde lagkagebunde

    Toppen:
    3 dl fløde
    400 g marcipan eller et færdigt rullet marcipanlåg

    Sukker glasur:
    ½ æggehvide
    Ca. 2 dl. Flormelis
    Rød farve

    Pynt:
    Rødt silkebånd, roser, evt. chokolade hjerter

Opskrift Info

Kategori : Konditorkager
Set : 3072 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Sæt husblas i blød i koldt vand og lad dem stå og blive blød, i ca 10 minutter.
Pisk fløden til flødeskum, og bland yoghurt og most kirsebærkompot i flødeskummet.
Tag husblas op af vandet og smelt over svag varme i en gryde eller i en mikroovn.
Afkøl husblas noget, og rør det i yoghurt massen.
Sæt blandingen køligt og tjek efter ca. 30 minutter, om den er begyndt at hærde.

Skær et hjerte ud af lagkagebundende.
Hvis du bruger en tyk bund så start med at skære bunden til i hjerteform og del den så i to. Brug evt. en udstikker.
Bruger du to tynde bunde, så læg dem oven på hinanden og skær bundende ud i hjerteform. Brug evt. en udstikker. Sørg for at hjertet bliver så stort som muligt.

Læg det ene hjerte på et flot kagefad. Dryp lidt mælk på bunden.
Når yoghurtfromasien er næsten stiv, tilsættes moussen jævnt over hele bunden.
Læg den anden bund på kagen, og tryk let til massen kommer frem under bundende.
Brug en kniv eller ligende til at fordele massen rundt om bundende så den slutter helt tæt.
Sørg for at kagen bliver lige høj over det hele.

Toppen:
Pisk fløden til flødeskum og smør et jævnt lag over hele kagens top og på siderne.
Udrul marcipanen til et rundt stort låg, der er omkring 3 mm tyk, og kan dække hele kagen.
Læg marcipanen over kagen. Form forsigtigt marcipanen rundt om kagen så den bliver glat og jævn over det hele.


Sukker glasur:
Æggehviden piskes, indtil det er hvidt og luftigt. Sigt flormelisen og tilsæt den lidt efter lidt mens du pisker med jævn hastighed, indtil massen begynder at blive luftig og fast. pisk i minimum 10 minutter.
Rør fugerne i massen må ikke falde sammen når du holder med at piske. Glasuren opbevares ved stuetemperatur med en fugtig klud over sig.

Sprøjt hjerter, hvide og røde ud på kagen. Lav først de hvide hjerter og teksten på kagen og tilsæt der efter rød farve til massen og lav der efter de røde hjerter.
Du kan erstatte sukker hjerter med f.eks. små chokolade hjerter.
Tilføj et silke bånd omkring kanten af kagen og sæt det fast med nogle knappe nåle. Læg lidt roser på kagen inden den skal vises frem.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Hjertekage til Valentinsdag*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840301

Hits dag: 1048

Online: 14

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget