Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Croissanter - 16 stk. - opskrifts nr. 220

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 50 g gær
    2½ dl kold mælk
    1 æg
    1 tsk salt
    ½ tsk sukker
    Ca. 350-375 g mel (7-7½ dl )
    Til indrulning:
    175-200 g smør/margarine
    Æg til pensling

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 2013 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Gæren plukkes i småstykker og opløses i den kolde mælk med salt og sukker. Ægget piskes i og det meste af melet, og dejen æltes sammen og hæver 10-15 min. tildækket.
Dejen rulles ud til en aflang plade, og på halvdelen lægges smørret der er skåret i skiver, resten af dejen lægges over, kanterne trykkes godt til, og dejen lægges koldt i 15 min.
Så rulles dejen ud til en firkant, på størrelse med en serviet og denne foldes sammen 4 gange og rulles igen ud til serviet-størrelse, foldes igen sammen 4 gange, og imellem udrulningerne, hviler dejen koldt i 15 min. Rul dejen ud ialt 3 gange.
Til sidst deles dejen, og hver del rulles ud til en cirkel, der skæres ud til 8 trekanter, der hver rulles mod spidsen og lægges på denne, på bageplader med bagepapir og hæver lunt i 30 min. tildækket.
Pensles med sammenpisket æg og bager på nederste rille i Ca. 8 min ved 225°.

Tips: Sæt en lille aluform med vand i bunden af ovnen.
Er fryseegnet. Serveres lune.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Croissanter - 16 stk.
Navn Dato kommentar
christensen16-11-2009 hej.nu har jeg prøvet opskriften på
croissanter den var god jeg kan se
der er nogle der ikke rigtig kunne
finde ud af den jeg er gammel bager
så jeg syntes den er enkelt at forstå
jeg har rullemargarine til indrulning
jeg brugte vand i stedet for mælk
de var som dem man køber.:-).....
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840819

Hits dag: 1078

Online: 20

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget