Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Nougat - fransk - opskrifts nr. 217

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 250 g sukker
    1 1/4 dl vand
    3 spsk. lys sirup
    125 g honning
    1 spsk. eddike
    2 stiftpiskede æggehvider
    1/4 tsk. salt

    Fyld:
    50 g mandler eller nøddekerner
    5 røde eller grønne cocktailbær
    1 tsk. Vanila

Opskrift Info

Kategori : Konfekt
Set : 1353 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Mandler og velafdryppede cocktailbær skæres groft med en kniv, blandes med Vanila og stilles tørt og lunt på radiator eller kakkelovn eller i lunken ovn. Sukker, vand, sirup, honning og eddike røres sammen over svag varme, til sukkeret er smeltet. Derpå koges stærkt i 5-10 min. uden omrøring, til termometret viser 135 gr, eller en dråbe stivner til en sej kugle i koldt vand. Imens sukkerlagen koges, pisker man 2 æggehvider meget stive med salt. Den varme sirup piskes lidt efter lidt i æggehvideskummet, og man pisker endnu 2 min., til massen er tæt og sej. Fyldet blandes i nougatmassen, der igen varmes ca. 20 min. over svag varme eller i vandbad, under stadig omrøring, til massen er fast og næsten tør. Den hældes derefter på smurt plade og afkøles. Den tørres ved stuetemperatur 1-2 dage og vendes en gang eller to. Derpå deles konfekten i firkanter, der igen tørres, før de pakkes i syltepapir eller overtrækkes med chokolade.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Nougat - fransk
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3971491

Hits dag: 1537

Online: 13

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget