Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Poppy Seed Roll - Birkesrulle - opskrifts nr. 2156

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 125 cl lunken vand
    125 cl lunken mælk
    ca. 70 dl hvedemel
    120 g smør
    2 spiseskeer sukker
    1 pisket æg til glasering
    Vand til glasering

    Fyld:
    25 cl birkes
    Mælk til at dække birkes
    1 spiseske sukker
    2 spisesker honning
    1 spiseske smør
    Skal af en appelsin
    Skal af en citron
    Hvider fra 2 æg

Opskrift Info

Kategori : Andet
Set : 1179 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Dej:
Opløs sukkeret i vandet iblandet mælken, tlsæt gæren og rør til gæren er opløst.
Lad hvile i 10 minutter.
Bland melet, smør (som skæres i små stykker) og gærblandingen.
Ælt indtil dejen bliver smidig kugle, eller brug en foodprocessor.
Tilsæt hvedemel eller mælk om nødvendigt.
Lad dejen hvile i et par minutter og ælt derefter igen i 1 minut.
Læg til hævning i en let olieret skål.
Dejen drejes for at dække alle sider med olien.
Tildæk med et viskestykke og lad hæve til dobbelt størrelse.

Fyld:
Hæld kogende vand og birkes sammen.
Lad det trække i 5 minutter, hæld vandet fra.
Læg birkes på en pande og dæk med mælk.
Bring det til at koge.
Hæld overflødig vædske fra.
Kom i en blender og blend til blandingen bliver hvid.
Tilsæt sukker, honning og smør.
Varm op i en tykbundet kasserolle og lad koge i 1 minut ved høj varme.
Køl af.
Når blandingen er kold tilsættes æggehviderne og den revne appelsinskræl.
På et melet bord lægges dejen ud og æltes til et langt rektangle på ca. 2,5 cm tykkelse.
Læg fylde ud på dejen.
Fyld smøres ud til ca. 2,5 cm fra kanten af dejen.
Rul dejen til en roulade så fyldet er indeni.
Læg på en smurt eller non-stick bageplade.
Sørg for at roulade samlingen vender nedad.
Ovnen opvarmes til 175ºC (165 hvis det er en varmluftsovn) og rouladen bages i 35–40 minutter.
Glacér med æggeblandingen og lad rouladen køle ned på en rist.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Poppy Seed Roll - Birkesrulle
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972093

Hits dag: 845

Online: 9

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget