Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Lækre tebirkes med fyld - opskrifts nr. 2147

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    2 dl mælk
    2 spsk sukker
    1/2 tsk salt
    1 æg + 1 æg til pensling
    ca. 450 g hvedemel
    250 g iskoldt smør til udrulning
    200 g marcipan
    birkes

Opskrift Info

Kategori : Rullet Deje
Set : 4573 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Lun mælken og udrør gæren heri, tilsæt æg, sukker og salt. Tilsæt hvedemel og ælt dejen glat og smidig, lad den hæve 1/2 time.
Ælt dejen let igennem og rul den ud til en firkant 30x40 cm.
Skær det kolde smør i skiver med en ostehøvl og læg det på 2/3 af dejen.
Fold dejen sammen i 3 lag, start med den 1/3 uden smør.
Vend dejen 1/4 omgang og gentag udrulningen.
Resten af smørret fordeles på 2/3 af dejen og dejen lægges sammen i 3 lag igen.
Vend 1/4 omgang og rul ud igen og fold.
Gentag dette 3 gange.
Derefter skæres marcipanen i tynde skiver og lægges på 2/3 af dejen.
Fold dejen sammen i 3 lag og rul den ud i 10x40 cm.
Pensl med æg og drys med birkes.
Del dejen i 10-12 stykker og lad dem hæve 20 minutter på bageplade.
Bag tebirkes i ovnen ved 200°C i 15 minutter.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Lækre tebirkes med fyld
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678872

Hits dag: 979

Online: 8

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget