Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Ingefærbrød* - opskrifts nr. 2099

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 450 g hvedemel
    3 tsk bagepulver
    1 tsk natron
    3 tsk stødt ingefær
    175 g smør
    175 g farin
    350 g mørk sirup
    1 æg, pisket sammen
    3 dl mælk

Opskrift Info

Kategori : Rørte kager
Set : 1076 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : Hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1. Læg bagepapir i en kvadratisk kageform med sider på 23 cm og 5 cm dyb.

2. Sigt mel, bagepulver, natron og ingefær ned i en stor røreskål.

3. Kom smør, sukker og sirup i en mellemstor gryde og sæt det over lav varme, indtil smørret er smeltet. og sukkeret er opløst. Lad det køle lidt af.

4. Bland det sammenpiskede æg med mælken og rør det i den afkølede sirupsblanding. Hæld de flydende ingredienser over i mel blandingen og rør det godt sammen med en træske, indtil dejen er glat og skinnende.

5. Hæld dejen over i formen og bag kagen midt i en forvarmet ovn ved 160° i 11/2 time, indtil den er hævet godt og kun lige føles fast.

6. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af i formen. Når kagen er helt kold, tages den ud af formen med bagepapiret på. Pak et lag sølvpapir udenom, og lad kagen ligge i en lufttæt beholder i op til 1 uge, så smagen kan modne. Server kagen skåret ud i passende stykker.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Ingefærbrød*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678872

Hits dag: 980

Online: 10

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget