Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Chokolade og fudgekage* - 8 personer - opskrifts nr. 2098

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 175 g usaltet smør, blød gjort, plus ekstra til smøring af formen.
    175 g fint lyst rørsukker
    3 æg, pisket sammen
    3 spsk mørk sirup
    40 g mandler, malet fint
    175 g hvedemel
    1 1/4 tsk bagepulver
    1 nip salt
    40 g kakao

    Glasurcreme:
    200 g mørk chokolade, brækket i stykker
    50 g mørkt muscovadosukker
    225 g usaltet smør i terninger
    5 spsk usødet, kondenseret mælk - kan købes i visse etniske butikker
    1 tsk. vaniljesukker

Opskrift Info

Kategori : Konditorkager
Set : 2290 gange
Bedømmelse : 3
Indsent af : Hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

1. Smør 2 runde kageforme på 20 cm. Lav glasurcremen. Kom chokolade, sukker, smør, kondenseret mælk og vaniljesukker i en tyk- bundet gryde og varm det forsigtigt under stadig omrøring, indtil det er smeltet. Hæld blan dingen over i en skål og lad den køle af. Dæk skålen til og stil den i køleskabet 1 time, eller indtil blandingen er smørbar.

2. Kom smør og sukker i en skål og rør det let og luftigt. Rør æggene i lidt efter lidt. Rør sirup og mandler i. Sigt mel, bagepulver, salt og kakao sammen i en anden skål og vend det i æggeblandingen. Tlsæt om nødvendigt en smule vand. Dejen skal glide langsomt af skeen. Kom dejen over i de to forme og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180° i 30-35 min, indtil de fjedrer, når man trykker på dem, og man kan prikke i dem med en strikkepind uden at der hænger dej ved.

3. Lad kagerne stå i formene i 5 min, inden de vendes ud på en rist til afkøling. Når kagerne er helt kolde, lægges de sammen med halvdelen af glasurcremen. Smør resten af glasurcremen ud på toppen og siderne af kagen og lav striber i, så det ligner is.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Chokolade og fudgekage* - 8 personer
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3893699

Hits dag: 2233

Online: 27

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget