Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Chokoladekage til Nytår* - opskrifts nr. 2086

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 150 g smør eller margarine
    2 æg
    200 g sukker
    1 tsk vanillesukker
    1 spsk kold stærk kaffe
    100 g mel
    25 g kakao
    1 tsk bagepulver

    Fudge:
    1½ dl piskefløde
    125 g sukker
    2 spsk sirup
    100 g god mørk chokolade
    75 g blødt smør

    Pynt:
    lidt kokos
    Tilbehør:
    Dåse clementiner og chokoladeis

Opskrift Info

Kategori : Andre Højtider
Set : 1899 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : Hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smelt smørret og lad det køle. Pisk æg, sukker og vanillesukker. Tilsæt kaffen. Sigt mel, kakao og bagepulver i og rør smøret i til sidst.
Hæld dejen i en smurt springform 22 - 24 cm. Bag på nederste rille i ovnen ved 175 grader 25 min. Lad den køle af i formen. Bare til fudgen er færdig.

Fudge:
Kog fløde, sukker, sirup og chokolade 20 min. under omrøring, til det er tyknet og blankt. Tag gryden fra varmen og rør smøret i. Hæld det på kagen i formen og lad det køle af. Sæt kagen i køleskab til næste dag. Drys med lidt kokos ved servering.

Hertil serverer du clementiner fra dåse og chokoladeis.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Chokoladekage til Nytår*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3674354

Hits dag: 872

Online: 16

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget