California stænger
- opskrifts nr. 203
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 125 g rosiner
100 g stenfri dadler
75 g stenfri svesker
100 g kokosmel
25 g havre gryn
2 tsk. kanel
Pynt:
25 g sigtet flormelis
|
|
Sådan gør du.
Frugten skylles og afdryppes. Den blandes med det øvrige og males hurtigt gennem kødmaskinen. Mosen glattes ud i en smurt form og deles i ca. 40 stænger, der er 4 cm lange og 1 1/2 cm brede. De vendes i sigtet flormelis og gemmes lagvis med pergamentpapir i lufttætte dåser.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3842155 |
Hits dag: 1105 |
Online: 16 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|