Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Panforte 3* - opskrifts nr. 2011

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 100 g smuttede mandler
    100 g valnøddekerner
    50 g sukat i små tern
    50 g pommeransskal i små tern
    50 g udstenede dadler i små tern
    50 g figner i små tern
    1 dl kakao
    3 spsk hvedemel
    6 hvide peberkorn
    10 korianderfrø
    toppen af 2 kryddernelliker, eller 1 knsp. stødte nelliker
    ½ tsk kanel
    lidt revet muskatnød
    100 g flydende honning
    75 g sukker

Opskrift Info

Kategori : Rørte kager
Set : 1079 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Tænd ovnen på 175°.

Rist mandler og valnøddekerner 10 min. i ovnen og hak dem groft. Bland dem med frugt, kakao og mel. Stød de hele krydderier fint og bland alle krydderier i frugtnøddemassen. Varm honningen over vandbad, hæld sukkeret i når honningen er tynd og rør til sukkeret er opløst, ca. 5 min. Bland det i frugtnøddemassen og ælt den til en tæt dej. Læg den mellem 2 stykker bagepapir og tryk den ud til en 2½ cm tyk kage. Bag den i 40 min. Lad den køle af på en bagerist. Vend Panforten i flormelis og opbevar den i en lufttæt dåse. Skær tynde skiver af panforten med en skarp kniv og del skiverne i 3-4 stykker. Panforte er meget koncentreret og derfor drøj i brug. Den kan fint holde 1 måneds tid.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Panforte 3*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3841207

Hits dag: 1099

Online: 17

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget