Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Glögg-muffins - ca. 20 stk. - opskrifts nr. 1993

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 2 poser Dr. Oetker valnøddekerner - eller andre nødder
    4 æg
    200 g blød smør
    5 ½ dl sukker
    4 ½ dl mel
    2 tsk. bagepulver
    1 tsk. Dr. Oetker brunkagepulver
    2 tsk kakao
    2 poser Dr. Oetker choco chips - eller anden chokolade
    1,25 dl glögg eller tør rødvin

Opskrift Info

Kategori : Muffins
Set : 1391 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Grovhak valnødderne med en kniv.
Skil æggene. Pisk æggehviderne stive med en mixer på højeste trin, indstil de er helt stive.
Kom smør og sukker i en skål og pisk det kraftigt sammen med en mixer indtil smørcremen er lys.
Tilsæt æggeblommerne og pisk vider til en jævn og ensartet masse. Bland mel med bagepulver, brunkagekrydderi, kakaopulver og choco chips og rør det- skiftevis med glögg/rødvin i cremen.
Tilsæt først 1/3 af de piskede æggehvider, dernæst resten og bland godt. Fyld dejen i muffins forme til lige under kanten med en ske og bag dem.

Over/undervarme : ca. 180 grader (forvarmet)
Varmluft: ca. 160 grader (forvarmet)

Bagetid:
ca. 25-30 min

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Glögg-muffins - ca. 20 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840011

Hits dag: 1011

Online: 14

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget