Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Bagerens gode formbrød* - 3 stk. - opskrifts nr. 1991

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 50 g gær
    50 g smør eller margarine eller ½ dl olie
    7 ½ dl vand
    1 spsk salt
    1 dl friske eller frosne tyttebær eller 1 ½ dl tyttebærsyltetøj
    3 dl grahamsmel
    3 dl rugmel
    ca. 1,6 liter hvedemel

    Pensling:
    1 dl lunkent vand
    1 tsk mørk sirup

Opskrift Info

Kategori : Brød
Set : 5692 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Bagerens brød er saftige og indeholder både hvede-, rug- og grahamsmel. Tyttebær sætter en fin smag på dejen.


1. Smuldr gæren ud i skålen.
2. Smelt fedtstoffet. Tilsæt vandet og lad det blive 37° C. Bruger du olie, opvarmer du det sammen med vandet.
3. Hæld lidt af væsken over gæren og rør til den er opløst. Tilsæt resten af væsken sammen med salt, tyttebær eller syltetøj, grahamsmel og rugmel.
4. Tilsæt så meget af hvedemelet at dejen bliver tilpas fast og slipper skålen.
5. Lad dejen hæve under et klæde på en ikke for varm plads 1-1½ time.
6. Tag dejen op på et melet bord og ælt den igennem med resten af melet. Del dejen i 3 dele. Form dem til glatte aflange brød.
7. Læg dem i smurte bageforme af ca. 1 1/2 liter, eller på en plade med bagepapir.
8. Lad brødene hæve under et klæde ca. 30 min.
9. Bag dem nederst i en 200°C varm ovn ca. 45 min. I varmluftsovn ved 175°C ca. 50 min.
10. Pensl brødene straks de kommer ud af ovnen med lunkent vand blandet med sirup.
11. Lad brødene køle af på en rist under et klæde.
12. Opbevar brødene i en dåse med låg eller i plastpose. De kan fryses. Holdbarhed ca. 6 mdr.

Tips:
I stedet for tyttebær eller syltetøj kan du bruge 1 dl solsikkekerner eller hvedeklid.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Bagerens gode formbrød* - 3 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3895331

Hits dag: 1936

Online: 33

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget