Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Chokolade Ricotta Ostekage - opskrifts nr. 199

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 185 g mel
    100 g smør i små tern
    2 spsk sukker
    1¼ kg Ricotta
    125 g sukker
    2 spsk mel
    1 tsk Nescafépulver
    125 g chokolade, finthakket
    4 æggeblommer
    40 g chokolade ekstra
    ½ tsk olie

Opskrift Info

Kategori : Ostekage
Set : 2033 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Lav en sød mørdej ved at sigte melet ned i en skål og tilsætte smør. Gnid smørret ind i melt med fingrene til det ligner brødkrummer. Rør sukkeret i. Tilsæt 3 spsk koldt vand og brug en kniv til at blande det hel til dej. Tilsæt evt. mere vand. Vend dejen ud på en melet overflade og form til en kugle. Smør en 25 cm springform. Rul dejen ud og pres den ud i formen, så dejen dækker op ad siderne. Dæk til og stil i køleskab, mens fyldet laves.

Til fyldet blandes Ricottaen, sukker, mel og en anelse salt godt. Opløs kaffepulveret i 2 tsk varmt vand og rør det i Ricottamassen sammen med chokolade og æggeblommer. Bland godt. Kom fyldet i den kolde form og glat overfladen. Afkøl indtil fyldet er fast Forvarm ovnen til 180°.

Sæt springformen på en bageplade. Bag kagen i 1 time og sluk for ovnen og lad kagen afkøle for åben ovndør.

Smelt den ekstra chokolade og rør olien i. Brug en gaffel til at stænke smeltet chokolade over kagen og lav et flot mønster. Lad kagen blive helt kold før den skæres ud.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Chokolade Ricotta Ostekage
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3841213

Hits dag: 1101

Online: 23

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget