Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Chokolade-cheesecake med krave - opskrifts nr. 198

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 200 g chokoladekiks, knuste
    70 g smør, smeltet
    500 g flødeost rørt blød
    90 g sukker
    2 æg
    1 spsk cacao
    300 g creme fraiche 38%
    250 g god mørk chokolade, smeltet
    ¾ dl Baileys
    50 g hvid chokolade, smeltet
    150 g mørk god chokolade, smeltet
    3 dl piskefløde

Opskrift Info

Kategori : Ostekage
Set : 1813 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Pensl en 23 cm springform med smeltet smør eller olie og kom bagepapir i bunden og langs kanten. Bland kiks og smør sammen og pres det fast i bunden af formen og sæt den i køleskab i 10 min. Forvarm ovnen til 180°.

Pisk flødeost og sukker glat og cremet med en elpisker. Kom æggene i et ad gangen og pisk godt ud hver gang. Pisk cacao og cremefraiche i indtil det er glat. Pisk den afkølede smeltede chokolade i og pisk Baileys i. Vend massen ned i formen og glat overfladen og bag i ca. 45 min. Sæt den i køleskabet helst natten over.

Tag kagen ud af formen og stil den på et skærebræt. Mål højden og læg 5 mm til. Klip en strimmel bagepapir i denne bredde og 75 cm. langt. Sprøjt den smeltede hvide chokolade i et 8-talsmønster på langs af strimmelen. Så snart den er stivnet spredes den mørke chokolade over hele papirsstrimmelen. Lad det stivne lidt, men det må ikke gå i stykker når papiret bøjes.

Fold papiret omkring kagen med chokoladen indad og hold enderne sammen til det er stivnet. Fjern forsigtigt papiret. Bred flødeskum ud ovr kagen og drys med kakao og flormelis.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Chokolade-cheesecake med krave
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3841207

Hits dag: 1099

Online: 17

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget