Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Hjertelige gæstebrød* – ca. 12 stk. - opskrifts nr. 1975

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    2½ dl mælk
    ½ dl olie
    ½ tsk salt
    1 spsk lys sirup
    1-2 tsk stødt anis eller fennikel
    1 dl havregryn
    ca. 6 dl hvedemel

    Pensling:
    æg
    birkes eller sesamfrø

Opskrift Info

Kategori : Boller
Set : 1144 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Fine portionsbrød, som kan serveres på en buffet eller til frokost. Eller flæk dem og fyld dem med grøn salat, kød, fisk eller ost. Den dej, der bliver tilovers kan skæres i strimler og formes til figurer til at dekorere brødene med.



Smuldr gæren ud i skålen.
Opvarm mælk og fedtstof til 37°C. Hæld lidt af væsken over gæren og rør til den er opløst.
Tilsæt resten af væsken sammen med salt, sirup, anis eller fennikel og havregryn.
Tilsæt så meget af hvedemelet at dejen bliver smidig og slipper skålen.
Læg et klæde over skålen og lad dejen hæve ca. 30 min.

Tag dejen op på et melet bord og ælt den igennem med resten af melet.
Rul dejen ud til en plade ca. 1 cm tyk. Stik små boller ud i hjerteform.
Læg bollerne på en plade med bagepapir og lad dem hæve under et klæde ca. 30 min.

Pensl bollerne med sammenpisket æg. Drys med birkes eller sesamfrø.
Bag bollerne midt i en 225° C varm ovn 10-12 min. I varmluftsovn ved 200° C ca. 12 min.
Lad bollerne køle af på en rist under et klæde.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Hjertelige gæstebrød* – ca. 12 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3740490

Hits dag: 1338

Online: 23

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget