Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Fødselsdagskringle* - opskrifts nr. 1974

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    2 dl koldt vand
    1 æg
    2 spsk sukker
    1/4 tsk groft salt
    ca. 325 g mel
    250 g smør

    Fyld:
    150 - 200 g reven marcipan

    Til pensling:
    æg

    Pynt:
    Nøddeflager

Opskrift Info

Kategori : Rullet Deje
Set : 2399 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Tak for billedet til Sniper

Sådan gør du.

Rør gæren ud i koldt vand. Rør ægget i. Tilsæt sukker og salt. Bland melet i ad et par gange, til dejen har en passende konsistens. Slå eller ælt dejen sammen, den skal være let og smidig. Lad dejen hvile 15 min.

Rul den derefter ud til en stor firkant på et meldrysset bord. Rul smørret (det skal komme direkte fra køleskabet) ud mellem to stykker pergamentpapir til en tykkelse på ca. 1 cm. Læg smørret på skrå midt på dejen. Fold de fire dej hjørner ind over smørret. Rul dejen let og læg den sammen i tre lag. Børst overflødigt mel væk med en bagepensel. Læg dejen koldt i 15 min. Læg dejen, så sammenføjningen flugter bordkanten, og rul den ud, drej den 1/4 omgang og læg den atter sammen i tre lag. Læg dejen koldt 15 min. Gentag udrulning, sammenlægning og hvil mindst tre gange, gerne flere, jo flere udrulninger jo lettere og mere ,bladet" bliver bagværket.
Rul den færdige dej ud til et ca. 70 cm langt stykke. Fordel reven marcipan ned langs midten. Fold dejen ind over fyldet, læg stykket på sammenføjningen og form det til en kringle. Lad kringlen efterhæve 15 min. Pensl med æg og drys med nøddeflager. Bag kringlen 18-20 min. ved 225 grader.

Tips:
I stedet for reven marcipan kan kringlen fyldes med remonce af 100 g smør, der røres med 100 g sukker, 1 spsk. mel og 50 g hakkede nødder eller mandler. Kringlen kan også fyldes med en god lagkagecreme.
Det er en god idé at bage kringlen i god tid. Så kan den fryses og skal blot tø og lunes i ovnen umiddelbart før serveringen.
Er Fryse egnet.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Fødselsdagskringle*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3678872

Hits dag: 979

Online: 8

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget