Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Cheesecake med jordbærsauce - opskrifts nr. 197

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 200 g Digestivekiks
    1 dl smeltet smør
    4 blade husblas
    500 g flødeost
    500 g creme fraiche 9%
    ½ dl koncentreret jordbærsaft
    1 dl sukker
    2 æggeblommer (past.)
    2 æggehvider (past.)
    250 g jordbær
    500 g jordbær
    ½ dl sukker
    2 tsk vaniliesukker
    evt. lidt hvidvin eller vand

    Pynt:
    Hele jordbær

Opskrift Info

Kategori : Ostekage
Set : 2493 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Knus kiksene i en foodprocesser og tilsæt smørret. Tryk blandingen ud i en springform 22 cm. Bag kiksebunden ved 200° i 10 min og lad den afkøle.

Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min. Knug dem fri for vand og smelt dem i en tykbundet gryde ved svag varme. Lad afkøle.

Rør flødeost, cremefraiche, saft, sukker og æggeblommer sammen til en jævn masse. Rør husblassen i. Pisk æggehviderne stive og vend dem i massen.

Rens og nip jordbærrene og fordel dem på tærtebunden. Hæld ostecremen over. Sæt formen i køleskabet i ca. 3 timer, til ostecremen er stivnet. Pynt med hele jordbær.

Rens og nip jordbærrene til saucen og purér dem i en foodprocesser med sukker og vanilie. Tilsæt evt. lidt vin eller vand til at justere konsistensen.

Server saucen til kagen i separat skål.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Cheesecake med jordbærsauce
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972231

Hits dag: 841

Online: 5

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget